Hi, ik ben Dennis

Online Marketeer & Funnel Specialist

+10 jaar praktijk ervaring

Al sinds 2009 help ik ondernemers aan meer leads en klanten.

Online Marketing expertise

SEO // Funnels // Social Advertising // Email Marketing // Google Adwords

Hier word ik blij van

Dankbare reacties van ondernemers die ik mag helpen groeien.

Er was eens…

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar online marketing als vakgebied stond zo’n 14 jaar geleden aan het begin van mijn marketingstudie nog echt in de kinderschoenen. Maar…ik was meteen om!

Sindsdien heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt, van old-school communicatiebureau’s tot toonaangevende (internationale) dienstverleners. En bij elke stap in mijn carrière specialiseerde ik me meer en meer in verschillende online marketing disciplines.

Toch was het tijd voor verandering…

Ik haalde steeds minder energie uit ‘werken voor een baas’. Ik was toe aan meer vrijheid en wilde mijn eigen koers varen. Mijn eigen projecten uitkiezen en alleen doen wat ik het allerleukst vind.

En eerlijk gezegd wilde ik ook niet meer werken voor de 2e Porsche van mijn baas.

Ik had het geluk dat ik al sinds 2012 met mijn eerste bedrijf Inmacom als zelfstandige bezig was…in mijn spaarzame vrije tijd. Ik had een klantenkring en wist dat mijn aanpak aansloeg. Ik had al een aantal ondernemers succesvol mogen helpen aan meer leads, klanten en omzet.

Toch was die stap naar fulltime ondernemerschap best spannend…en nog steeds trouwens. Maar dat is ook het leuke eraan!

Van losse disciplines naar verkoopmachines

Zoals ik al vertelde heb ik jarenlang gewerkt aan mijn online marketing skills in de volle breedte. Copywriting, zoekmachine optimalisatie (SEO), Social Media, Social Advertising, Google Adwords, Email Marketing en website ontwikkeling (WordPress). Ik heb het allemaal gedaan.

Ik heb mogen meewerken aan vele creatieve en succesvolle marketing campagnes. Zowel strategisch als uitvoerend.

Maar weer knaagde er iets…

Ik voelde dat ik meer kon betekenen voor mijn klanten. Ik was er niet langer van overtuigd dat een ondernemer echt geholpen is met een eenmalige Facebook actie, een Adwords campagne, of uitsturen van een nieuwsbrief. Ja, op korte termijn misschien wel. Maar op lange termijn niet echt.

Zou het niet mooi zijn om alles wat ik tot nu geleerd en gedaan had te combineren tot één totaalconcept? Ik zocht naar een manier om verschillende online marketing kanalen zoals website, social media en e-mail te combineren tot één geheel.

De verkoopmachine was al snel geboren!

STOP met die eenmalige marketing campagnes. STOP met snelle ad-hoc acties. STOP met al die uren voor het maken van Social Media berichten die na 1 uur alweer van de tijdlijn verdwenen zijn.

Het is tijd voor een nieuwe aanpak!

Een aanpak waarbij je op de automatisch piloot potentiële klanten bereikt en begeleidt tijdens hun klantreis naar dat ultieme doel: de verkoop van jouw product of dienst!

Omzet draaien terwijl je slaapt.

Wie wil dat nu niet?

Met een verkoopmachine trek je automatisch de juiste klanten aan en verkoop je jouw producten of diensten op de automatische piloot. De verkoopmachine zorgt ervoor dat een onbekende website bezoeker een bepaald proces doorloopt zodat die persoon uiteindelijk klant wordt.

De verkoopmachine is 24/7 voor jou aan het werk zodat jij je kunt bezighouden met datgene waar je blij van wordt. Namelijk het helpen van jouw klanten!

Ik wil jou ook graag helpen met het ontwerpen en implementeren van zo’n verkoopmachine, zodat klanten naar jou komen in plaats van andersom.

Er komt best veel bij kijken om een verkoopmachine op te zetten. Er is veel expertise nodig om het goed te doen. Maar als het staat, dan gaat het je wel veel opleveren.

De verkoopmachine is altijd aan het werk en wordt nooit moe

Wil je ook zo'n verkoopmachine?

Onze tijd is beperkt. Daarom werken we alleen samen met klanten die bij ons passen. Plan vandaag nog een online meeting, zodat we kunnen bekijken of we een match zijn.

Plek voor 2 klanten per maand

... over zo'n verkoopmachine

Je bent er bijna!Wie mag ik toegang geven tot deze training?
Je bent er bijna!Waar mag ik dit gratis e-book naartoe sturen?